20100208

-Ett spöke grasserar ute i Europa - kommunismens spöke

1928 och nu 2010 två år som skrämmer om de blå får bestämma... Vet inte vad man ska säga om detta. Frågan är om det är sanktionerat hos respektive partiledning.

-Ett spöke grasserar ute i Europa - kommunismens spöke (Kommunistiska manifestet). Nu återkommer dessa rader men från höger. Nu har det kommit till Aftonbladet. I dagens tidning så ondgör sig ett antal från den borgerliga sidan över att socialdemokraterna tillsammans med Miljöpartiet vill ha med Vänsterpartiet i en regering. lir de inte trötta på detta då det bara är en massa nys som de kommer med. Hur förklarar de att vi har en statsminister so gjort märkliga uttalanden i sin ungdom. En finansminister som vi senast såg i Agenda ondgöra sig över staten. Vem säger att de har ändrat åsikt och att de inte bara är en massa prat. Varför de här kommer nu är helt enkelt en klassisk modell för att få bort fokus från den egna politiken.

Andra på
Alliansfritt Sverige som ser Pyong. Peter på Röda Berget ser hur de gör bort sig. Alexandra skriver om spöket. Linda suckar... Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Moderaterna politiska ställningstaganden mellan 1904 och 2009:
  http://www.youtube.com/watch?v=GMUCRllfoIY

  SvaraRadera
 2. Om man skall gräva i Historia så antar jag att Reinfeldts bok "de sovande folket" kan lyftas fram och diskuteras utifrån ett värdegrundsperspektiv.

  Jag lyfte fram ett utdrag ur boken för Kent Persson (M), hans argument var att boken var gammal och därmed inte aktuell.

  SvaraRadera
 3. essbeck tänkte på den... :)

  SvaraRadera