20100626

Kantareller och Kristdemokrater och Vi gör vad vi kan....

Så är det dagen efter och det känns som söndag fast lördag det är. Måste erkänna att jag mått sämre så här dagen efter midsommar. Kan stoltsera med årets första kantareller som lyste gula på min och hustruns skogspromenad. Ska tilläggas att det inte heller var fel på smultronen smälte ner i magen. 

      Kan idag läsa en intervju med Göran Hägglund signerad Lena Melin och här hade Aftonbladet kunnat spara lite pengar för en menlösare intervju får jag leta efter. Den sa inget utan var bara så där allmänt insmickrande som de som finns i partiernas egna kampanjblad. I morgon är det Mona Sahlins tur och det ska bli intressant och se om hon får samma typ av frågor som Göran Hägglund fick.
 

      Vidare i Expressen kan man läsa att den Moderate statsministern säger "vi gör vad vi kan" gällande Dawit Isaak. Det får mig att tänka på de lokala moderaterna här i Vimmerby som i stort hade samma språkbruk gällande kommunens underskott. Inget konkret utan bara en massa flum. Är det inte bättre att Björklund arbetar med flumregeringen än den påstådda flumskolan.

       Ja så mycket spännande hade inte hänt i det politiska livet och så vara väll skönt då även vi vill fira Midsommar med familj och vänner. Tyvärr så var vädret bra vilket leder till en massa slagsmål och fylla med de följdtragedier som tyvärr hör till...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,