20100816

Vi gör skillnad!

Idag så är det två saker kring sociala medier som ärt värda att notera. Dels Alexandra på HBT-Sossen och John Aravosis på AMERICAblog.com skriver i Aftonbladet kring sociala medier roll. Som de skriver. Vi har kommit för att stanna så förhåll er till oss. Vidare så ser man att vi gör skillnad..

      Den progressiva nyhetsportalen Alliansfritt Sverige har funnit att den expert som användas av TV4 för att betygssätta partiledarnas tal är aktiv folkpartist. Nu visar det sig att Även Svenska Dagbladets expert var av samma grus och korn. Som Peter på Röda Berget skriver "Jag antar att han (Tokmoderaten, mitt förtydligande) tycker att MFFs tränare ska döma HIF i fotboll också." Det visar sig att att vi gör skillnad.

     Sociala medier är brett och innehåller allt från oss åsiktsmaskiner till den föredömliga medborgarjournalistik som har upptäckt en rad felaktigheter. Allt från BP bilder till Ministrar med lik i garderoben. Vi har fått upp ögonen på traditionell media i ett antal frågor. Vi är nya och har fortfarande en brant utvecklingskurva. Vad som kommer hända är det ingen som vet men vi är här för att göra skillnad och för att påverka.

Media: SvD, SvD2, TV4, Ab, Ex, DN, HD, DMÖstran.
Bloggat: Johan U och Kulturbloggen och Hörsing och Martin skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,