Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080128

Gymnasiet åter igen

Ikväll ska Vimmerby kommunfullmäktige ta ställning till ombyggnationen av gymnasiet. Samtidigt i dagens media bla Svd , Svt och Sydsvenskan slår Skolverket larm om att vart femte gymnasium kommer få stänga igen. Har den borgliga majoriteten gjort någon analys av situationen? Det känns lite som gungfly nu när vi ska fatta ett beslut om att investera lite över 100 miljoner kronor. En annan aspekt som i ett tidigt skeende var uppe i debatten var "fritt val" nu kommer det inte att påverka det hela. Finns det någon analys och utredning bakom eller är det bara en massa tyckande som ändras utifrån dagsformen.
Jag kommer inte att gå emot ikväll men jag känner ändå en massa frågor som bör ställas.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar