Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20140131

Ny bloggadress! hogbergstankar.se/

I fortsättningen finner ni mina tankar på Högbergs Tankar där jag fortsätter mitt bloggande, men kommer bli lite mer reflekterande över vardagshändelser, kultur och självklart nedslag i den politiska värden. 

Jag hoppas ni följer mig över till den nya sidan. På nått sätt så känner jag att det behövs en nystart i mitt skrivande och börjar söka en ny tanke kring mitt skrivande. Ni kan finna skrivningar om redan om Centern, försvaret, dolda talanger mm Tar gärna emot respons på utformning (ska erkänna att jag inte är en mästare på det tekniska) och ämnen mm.

Mer av intresse finns på OpinionsverketIntressantLäs även andra bloggares åsikter om ,

blog comments powered by Disqus