Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080425

Jag och sporten

Jag skrev att jag blivit intervjuad på sportsidan i Vimmerby tidning och det var lite allmänna frågor om idrott och vad man ville med det lokala föreningslivet. Jag tycker det är ett bra initiativ från tidningen och ser fram mot fler reportage. Det som slogs upp var att jag ville att man skulle samla föreningslivet till ett föreningsforum där man från politiskt håll kan föra ut sina tankar och föreningarna kan säga sitt. En förhoppning är att man även ska kunna knyta kontakter och lära av varandra.

Måste sen erkänna att det kändes lite konstigt att hitta sig själv på sportsidorna. Hustrun skrattade glatt och konstaterade att jag även kunde de frågor som de ställt om den lokala och regionala idrotten.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar