Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100324

Boka tvättstugan för en ren valrörelse!

Passa på att boka Tvättstugan så budskapet blir tvättat. Från ett skitigt till ett rent. Nu kör vi i NetRoots igång tvättstugan för att få en så ren valrörelse som möjligt.

Vi vill inte ha en smutsig valrörelse utan en som tuff med skarp retorik och som visar vad politiken gör skillnad.

S-Buzz skriver
Tvättstugan är ett gemensamt initiativ från ett antal progressiva bloggare inom nätverket Netroots. Vi ska tillsammans  driva den här sajten under valrörelsen. Målet är att bemöta faktafel i framförallt traditionell media och eventuell ryktesspridning som sker i den politiska debatten. Vi vill tvätta valrörelsen ren från felaktigheter som upprepats så många gånger att de upplevs som sanna
Vi som står bakom är
Peter Andersson
Ulrika Falk
Peter Johansson
Fredrik Pettersson
Viktor Tullgren
Alexandra Einerstam
Peter Högberg
Marika Lindgren Åsbrink
Rosmarie Södergren
Johan Westerholm
Hannah Bergstedt
Björn Fridén
Claes Krantz
Victor Svedberg
Johan Ulvenlöv

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus