Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100531

När ska Wykman be om ursäkt? Nu är en gräns passerad!

Kan inte låt bli att förfasas över hur en ledande moderat uttrycker sig. "det är en seger för hela Gaza" Hur kan det  bara komma ur ens mun eller fingrar. 

Johan Westerholm uttrycker sig lite drastiskt men kan inte låta bli att ställa mig bakom det hela
I Wykmans fall så tror jag att talesättet ”Tala är silver, tiga är guld” bör preciseras och få en annan form. Nu när Wykman på ett förtjänsfullt sätt lyckats stigmatisera debatten till en sådan nivå att såväl regering som opposition kommer få svårare att enas bör hans moderata statsminister och utrikesminister allvarligt överväga om det inte vore lönt att linda in det Wykmanska huvudet på ett sådant sätt att tal blir omöjligt med en rulle silvertejp.

Samma tejp kan användas med viss fördel att fästa en boxhandske på varje hand så att eventuella mail, Facebookuppdateringar och andra kommunikéer omöjliggörs. Det sistnämnda eftersom varje gång denna säkerhetspolitiska titan uttalar sig så kommer uttrycket ”utrikespolitik utan gränser” få en annan, och mer verklighetsfrånvänd, innebörd.
blog comments powered by Disqus