Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100916

Vem ska man tro på Novus eller Novus?

Att man inte kan lita på undersökningar är könt men när ett företag gör två undersökningar som får olika resultat kan man börja undra vilket som stämmer...

         Novus gör undersökningarna åt TV4 och nu senast åt en beställd undersökning till socialdemokraterna. Inget konstigt med det utan så fungerar det. Men sedan tar det märkliga vid. Nu säger företaget att den undersökning som beställts av socialdemokraterna inte är att lita på. Men då ställer jag mig frågan om hur proffsigt detta företag är. Levererar de en undersökning som inte stämmer. Vilka andra undersökningar som de levererat till organisationer och företag stämmer inte.

       Under tiden vi funderar så låter vi musiken ljuda


        Men oavsett vad det står, så kör vi in i 
kakelfogen och lite till...

Media: Ex, Ex2, Ex3, DN, SvD, Ab.
Bloggat: Annika om läget.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus