Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100916

Jag är matt. Men känner att jag måste kämpa!

Idag så känns världen så tom. Har läst Sveket och det gör mig så tom. Denna historia som man kan göra politik av. Men det är inte nödvändigt för den talar sitt tydliga språk.

Jag vet inte vad man ska skriva. Men jag snor lite text från Johan Westerholm
How dit it come to this? Eller ska vi säga grattis och tack till regeringen nu? Hur känns den extra 1000-lappen i plånboken nu? Ska vi fira Emilies historia och livsöde med en helkväll på stan eller den där nya mobiltelefonen som vi suktat efter?

Tjohooo......... inte.
        Så med detta blir det än viktigare vilken färdväg som Sverige ska ta.

Media: SvD, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen, Ab, Svd, DN, Ex.
Bloggat: Annika H och Peter J och Roger och Johan W och S-buzz och Roger J och Martin M och Kulturbloggen och Anna på bloggar nära dig som inte tänker tiga om hur alliansregeringen sänker människor.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus