20091113

Mutor, Vd och så Bodström. Vellinge det forsar...


Det har varit en intressant vecka ur ett politiskt hänseende. Det främlingsfientliga Vellinge som kommit upp till ytan. Vattenfalls vara eller inte, samt ekonomisk mutor till partier och vilket land Bodström ska tillbringa tiden efter valet.

Det senaste kring Vattenfall är att Maud Olofsson letar ny vd. Trodde det var styrelsen som avgjorde det och att Maudan letade ny styrelse... Var går gränsen för ministerstyre?  Jaja det är styrelsen som ska ersätta vd säger ni... Men läs mellan raderna.

Sen har vi Moderaterna i Vellinge som har visat sitt rätta ansikte. Och det är inte roligt... Många har under veckan skrivit om det och det är inte positivt.Det vi vet med klarhet är att inget rasistiskt parti behöver, eller kommer, ställa upp i valet 2010...

Sedan har ÄNTLIGEN DN börjat ställa krav på Moderaterna och deras hemliga bidragsgivare. Som vanligt kan de inte hålla sig från att ge Socialdemokraterna ett litet hugg. Förstår dock inte det då LO bidrag till Socialdemokraterna alltid varit öppna till skillnad mot näringslivets bidrag till högerpartierna och då främst Moderaterna.


Bodström ska kanske  efter valet ge sig av utomlands en sväng efter valet... Det nå inte vara helt praktiskt men  han ger iallafall ett klart besked.

Fler som skriver om dessa händelser
Peter Andersson 1, 2
Johan Westerholm 
Krassman 
NetRoots

Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Det är ju betydligt värre att LO ger pengar
  till S eftersom jag tycker att de skall vara
  oberoende mot politiken.

  När det gäller Thomas Bodström så har han
  inte den bästa tajming precis ur S synpunkt.
  Undrar hur han tänker... Han har ju accepterat
  att vara med i varörelsen så nog hade Spåna Pralin räknat med honom även efter valet.

  SvaraRadera
 2. ”Detta är ovärdigt och inhumant, och skälet är att endast 98 av Sveriges 290 kommuner vill ta emot ensamkommande barn.”

  Detta skrev Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson i augusti i år. Det är alltså varken ett borgerligt, överklass- eller moderat problem! Det är ett socialdemokratiskt, kommunistiskt, liberalt och grönt problem också.

  ”Vellinge-skandalen” en bara en välregisserad peka-finger-attack skapad av toppstyrda röda bloggare och Netroots för att dra bort uppmärksamheten på sin egen brist på att kunna hantera problemen i s-kommunerna!

  SvaraRadera