20100212

Moderat fusk leder till sparken!

Såg precis att det har värvats medlemmar flitigt inom moderaterna.  Nu visar sig att det handlar om köpta röster.

Det är tragiskt när det politiska spelet går så långt att det leder till fusk. I detta fall så visar det sig att en person köpt sig röster i ett provval. Det känns inte upplyftande att skriva om det, men känner att jag behöver få ner lite tankar om det.

Vi har alltid hyllat Sverige för att vara ett så reko land och det är det, men så kommer en sådan grej och allt får en knäck. Frågan som man kan ställa sig är varför gör man detta och nästa fråga är är inte risken stor att upptäckas? Nu visade det sig att det hände och en karriär är som bortblåst. Jag vet inget om Mats Rudin om han är en bra politiker. Det som kan sägas är att han har ett klart sviktande omdöme som ens kommer på att tänka tanken och att dessutom genomföra det också...

Moderaterna verkar nu ha hanterat frågan ok och ska ha en eloge för det. Oavsett parti så kan vi aldrig tillåta att man fuskar till sig framgångar. Det hör inte hemma i en modern demokrati.


Krassman skriver om Etik och Moral till salu. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. "Såg precis att det har värvats medlemmar flitigt inom moderaterna. Nu visar sig att det handlar om köpta röster. "
  SSU.....SAP verkar nu ha hanterat frågan ok = Nej!!!!

  SvaraRadera
 2. Dom köper tydligen alla svenska företag eller folk som vill starta nytt från 0 kronor till en vinst på 17 miljoner kr på 2 år. Start summan är 0 kr till en vinst på 17 MILJONER på 2 år. Alla tjänar på detta, Jag som startar, du som vill driva något lätt med en fet månads lön på några hundra tusen om du så vill.
  Se upplägget socialbidragare.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Moderaterna skotte det okej. Men samtidigt far det mig att tro att det finns fler inom partiet och andra partier som gor samma sak. Det ar trots allt en grazon som inte ar latt att urskilja vem som gjort fel eller inte.

  Jag hade hoppas pa Mary X Jensen (Mina moderata karameller) hogre pa listan an vad hon kom. Nu kanns det lite som en logn.

  Fragan ar hur man ska komma till ratta med det.

  SvaraRadera