20110325

"Det räcker inte med bloggandet"

Med det kan man säga att resten av Socialdemokraterna nu kan ta upp handsken som vi slängt. För jag håller med, var är de andra i partiet? 

        Vi är en del av den demokratiska processen i Sverige och världen. Men vi kan inte ersätta det personliga mötet. Vi är ett komplement till det. Men om inte det personliga samtalet finns till, vart är vi då ett komplement till. Idag sitter jag på kongressen och de 350 ombuden har 79,7 sekunder var att samtala med varandra. Jag vill inte kalla det samtal för tar man replik spricker schemat. Vi behöver med det tid att träffas och finna lösningar som vi står inför.

        Mona Sahlin sa i sitt tal att bloggarna inom NetRoots har satt agendan och så är fallet. Inte för att vi trängt oss fram utan för att ingen annan gjort det. Vi har tagit rollen som vi kände att vara nödvändigt för att socialdemokraterna inte totalt skull somna in i en Törnrosa sömn. Kongressen har namnet Nystart och det gäller att vi lever upp till det. Nu ska jag just samtala och återkommer senare.

Media: Ab, Ab2, SvD, Ex, DN, GP.
Bloggat: Johan Westerholm och Peter Andersson och Viktor Tullgren på ämnet.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,