Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20071205

Nu är det mycket

Nu var det ett tag sen sen jag hade tid att vara vid en dator. det som har hänt är att det varit en hel del möten och då är det hemsjukvården och distriktssköterskefilialerna som dominerat.

Och som vanligt så vill Anders Andersson och Gudrun Brunegård behålla en massa tomma lokaler medan vi vill se verksamhet. Det som nu ligger till grund för beslutet att säga upp ett antal lokaler är att kommunerna har sagt ja till att ta över hemsjukvården och det innebär att de förs över 110 miljoner kronor från primärvården och då går det inte att ha samma kostym. Denna lilla ekvation har inte Kristdemokraterna begripit utan stormar på i fin gammal tradition lova mer och mer.

Det kommer bli en jobbig tid då vi måste förklara att Anders och Gudrun åter kommer bli föremål för en kovända kampanj

0 kommentarer:

Skicka en kommentar