Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080130

Vimmerby gymnasium eller privat?

Igår så damp det ner en tidning från Barn och Ungdomsnämnden i Vimmerby. Den kom lägligt dagen efter kommunfullmäktige beslutat om investeringar i 110 miljoners klassen på vår gymnasium. Ett viktigt argument för denna investering har varit att behålla ungdomarna i Vimmerby under gymnasietiden. Döm då av min förvåning när jag bläddrar i tidningen och upptäcker en halvsides annons på sidan 8 från Östra Akademin (Privat gymnasium i Västervik).

Hur ställer sig den borgliga majoriteten med Krister Torenfält i spetsen till det? för mig är det lite som om Volvo skulle marknadsföra SAAB.

Ena dagen beslutar vi att satsa på vårt gymnasium och nästa uppmanar vi ,indirekt, våra ungdomar att söka andra gymnasium. Är det så vi ska ha det?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar