Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080612

55,8 procent, smakar härligt

Igår kom nya siffror från scb och det är de mest tillförlitliga enligt mig. nu kom de även nedbrytna på Kalmar län och inte blev jag lessen...

-Socialdemokraterna har ökat med tio procentenheter på ett år vi har nu 55,8 procent av väljarna bakom oss den politik vi står för. Tillsammans med Vänsterpartiet och Miljöpartiet har vi 65,1 procent.

Så den förda politiken på riksplanet gillas inte av länsborna. Däremot så kan man konstatera att den förda politiken i landstinget gjort länsborna nöjda. Nu är det säkert en massa borgliga som fräser och blir arga men så ser siffrorna ut och orsaken är solklar enligt mig.

Läs även andra bloggares åsikter om scb, Socialdemokraterna, moderater, kalmar län, partisympatiundersökning


0 kommentarer:

Skicka en kommentar