Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080630

Regeringens politik börjar ge resultat...

Nu börjar utanförskapet att öka med den borgerliga regeringen vid ratten Allt enligt Sveriges radio.

Under de sexton första månaderna med denna regering så minskade utanförskapet. Det vill säga att då kom resultaten av den socialdemokratiska regeringens politik. Nu börjar den borgliga politiken få genomslag och vips så ökar utanförskapet.
Ibland blir det så enkelt och solklart.
Nu ska vi vara medvetna om att de senaste besluten gällande sjukförsäkringen inte har kommit igång än. Om prognoserna stämmer kommer socialbidraget öka med nästan 850 tusen i Vimmerby

Det är tur att det är val senast 2010 hoppas bara inte för många hinner fara för illa innan vi får ta tillbaka makten och rätta till allt elände som den borgerliga regeringen ställt till med

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar