20080725

Avgå Borg tycker Kristdemokraterna

Kristdemokraterna i Vimmerby genom sin företrädare Gudrun Brunegård tycker att finansminister Anders Borg ska bytas ut mot Mats Odell

Idagens Vimmerby tidning så ojar sig Gudrun Brunegård (kd) över att Anders Borg inte förstår sig på politiska realiteter. Enligt Gudrun Brunegård är endast en bra ekonom... Gudrun menar att om Anders Borg sitter kvar så kommer borgliga regeringen att förlora valet 2010 (kan inte det bero på den förda politiken?).

För mig så verkar det som om kannibalismen kommit och att det är kristdemokraterna som hugger först. Det är inte så konstigt då partiet hänger på 4%. Borde inte partiet rannsaka sig själv och grubbla lite på dess politik. Riksdagens minsta parti gör sken av sig att sitta med den enda sanningen om hur folk vill ha det. Tittar man på opionssiffrorna så verkar det som om det helt missbedömt läget.

Det Kristdemokraterna nu gör är att börja med en utbudspolitik som det inte finns någon ekonomisk teckning för och då får vi vara glada att vi har en finansminister som säger stopp. Denna politik känns igen i kommun och landsting också.

Med Mats Odell vid rodret skulle svensk ekonomi gå mot en fullständig katastrof. Se bara på hur han skött utförsäljningarna... Som man säger i småland hujeda mig.

Det bästa som kan hända är att v i får ett maktskifte senast 2010 så vi får en socialdemokratisk finansminister.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar