Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080826

Klubbat på ren ideologi och ingen fakta

I Vimmerbys kommunfullmäktige så klubbade den borgliga majoriteten igenom vårdnadsbidraget som jag berättade om i går. Folkpartiets stol stod tom var det en protest eller fanns det andra orsaker...

Det var förvånansvärt tunt på argumentationen på den borgliga sidan när vi igår debatterade vårdnadsbidrag.

På våra frågor vilka som skulle ha råd att vara hemma fick vi inga svar.
På frågan hur mycket det kommer kosta kommunen fick vi inget svar.
På frågan om arbetsmiljön blir bättre för personalen fick vi inte nått svar.

Den stora glädjen igår var att vi vann debatten även om vi förlorade voteringen. Vi var 7 personer uppe i talarstolen och alla gjorde ett riktigt bra framträdande. Det är något att bygga på för framtiden.

Det det finns något att grubbla över är var miljöpartiet finns? I Vimmerby röstade de för vårdnadsbidraget trots att de negativa delarna övervägde enligt Krister Segergren (mp). Hans partikamrater i Kalmar röstade nej. Det är nog dags att Krister ringer till sina kamrater söderut och fråga hur de resonerar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar