Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090206

Snart vill de ha kärnvapen också...

På SvD ledarsida så säger Per Gudmundson att "alliansen levererar".Ja det är en leverans som bygger på forntiden inte på framtiden.

På den politiska högersidan s å saknas enligt mig visioner hur vi ska utveckla världen. Deras visioner bygger på gårdagens teknik och idetraditioner. Jag skulle bli glad om de någon gång kunde titta lite över kanten och se nya metoder att möta dagens problem med. Jag ställer mig frågan menar man seriöst att kärnkraften är framtiden.

Kommer Folkpartiet nu efter mer kärnkraft, NATO medlemskap kräva kärnvapen också som en del i modern framåt inriktat försvar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar