Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090426

Dubbel boksluts fullmäktigevecka med kommun och landsting

Tillbaka i Sverige efter nio dagar i Mukono, Uganda. Har varit ett givande besök där vi tillsammans med dem ska utveckla varsit ungsomscetra där ungdomar ska träffas och utveckla former för bland annat demokrati och delaktighet. Jag kommer återkomma med lite bilder och mer info hur det fortskrider.

Denna vecka som kommer är en dubbel fullmäktigevecka. Både kommun- och landstingesfullmäktige. Bokslut är det stora paradnumret på dessa tillställningar.

I Vimmerby kommun så visar det sig att kommunalrådet, Carl-Axel Centerstig (c), har skrivit på ett avtal där man överlåter avtalspension från den ena till den andra. Jag kommer ställa en del frågor kring det imorgon då vi har detta. Revisorerna gör ett påpekande kring detta. Återkommer med vilka svar jag får, om jag får några...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar