20090415

Vårproppen, Nä, jag orkar inte mer...

Idag så orkar jag inte blogga om den så kallade vårproppen...

Har idag vaccinerat mig. Undrar om det hjälper mot borgerligheten?

Det visar sig att det vi trodde blev sant. Regeringen med Borg i spetsen vågar inte ta ansvar för Sveriges arbetslösa. Låna pengar till skattesänkningar men inget, okej lite, till arbetslösa, välfärden.

Och så en liten fråga. Var finns de alla jobb som alla människor som är, eller är på väg att bli, arbetslösa? Var finns den arbetsgivare som vågar annonsera om en ledig plats när han kommer drunkna i ansökningar?

Nu blev det lite ialla fall... Ja vi politiker har svårt att hålla ordet...

Nä nu siktar mot att Hammarby tar SM-guld

Om ni vill läsa om fler som skriver om vårproppen med socialdemokratiska ögon kolla här

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Ja ja, det finns olika sätt att se på verkligheten. Jag citerar Stefan Attefall (KD), ordförande i riksdagens finansutskott igår: "Thomas Östros är som en dopad sprinter, som vill satsa ALLT, NU, trots att ingen av oss vet om det är ett mellandistans- eller maratonlopp vi är inne i." Regeringen gör den största arbetsmarknadssatsningen någonsin, men oppositionen ropar självklart på mer, utan att ta ansvar för att det ska finnas resurser kvar om krisen blir lika långvarig som den på 30-talet.

  SvaraRadera
 2. Kul att du lyckades med en kommentar.

  När det gäller ämnet så är det bedrägligt att säga att man satsar när majoriteten av pengarna går till ökade kostnader för arbetslöshetsförsäkringen.

  Vi syns imorgon på Arlanda ha det.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym. Jag har som princip att inte publicera anonyma oberoende av innehållet. Ditt innehåll var trevligt åter kom med namn så finns det gott om utrymme för dina åsikter.

  SvaraRadera