Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091125

Åter en dålig dag för Centern...


Undrar hur det känns att vara Centerpartist idag... SAAB... Vattenfall... Sonen...Halverat väljarunderlag...Klimatkris... Interna sprickor... Kärnkraft...

Idag så spär Aftonbladet på de senaste veckornas kritik mot centern.  Frågan är hur centerpartisten i den småländska myllan mår.
Jag tror att det är många som kommer tänka på ett annat parti när valet närmar sig. Centern har på punkt efter punkt fjärmat sig från sin grund i de myllor som lantbrukaren känner sig hemma. Nu ska man ställa sig in hos asfaltens ungdomar på Stureplan... Frågan som jag ställer mig. Till vilken nytta? Från att ha varit ett folkrörelse parti med möten ute på alla folkets hus och bygdegårdar till innekrogarna i centrala Stockholm.

Fler
Johan Westerholm
Alliansfritt
NetRoots
Peter Andersson

Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar