Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100119

I väntan på debatten.


Nu pågår en uppladdning i politikernas Sverige eller i alla fall hos oss bloggare. I morgons fortsätter Superveckan med partiledardebatten och jag är en amatör... Jag har bokat in ett valberedningsmöte med en av våra gamla kloka trotjänare. Blir nog mer debatt än valberedning.

Sitter och funderar lite på vad de fyra borgerliga ledarna ska sätt in stöten. För att tro att de ska berätta om sin egen politik är att tro fel. De har ingen gemensam politik att tala om. Det handlar om partier som ska slås för sin överlevnad. Med de två gemensamma RödGröna dokumenten så har vi tagit greppet om debatten. Alliansen har hamnat på efterkälken och om det nu finns någon allians mer än på pappret.

Kommer återkomma imorgon med fler inlägg rotade i debatten...

Andra föranalyser
Peter A tycker Reinfeldt borde vara tyst... Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar