Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100327

Rapport nr 4 från distriktskongressen PRO överlämnar krav till Mona

Det är ingen hemlighet att det finns en ilska band våra pensionärer. Idag lämnade  PRO över en petition till Mona Sahlin.  Det var PRO distriktets ordförande Bengt Kronblad som skötte överlämnadet till Mona Sahlin

Det är ett upprop som ska lämnas över till landets makthavare och då passade de på när Mona Sahlin besökte distriktskongresssen i Kalmar län. Budskapet var inte kontroversiellt i de socialdemokratiskas lägret då det handlade om den orättvisa pensionsskatten. Redan i sitt tal var Mona Sahlin tydlig med att pension är uppskjuten lön och ska beskattas på det sättet.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus