Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100415

Anders Borg gör en Persson!

Jaha finns det nått nytt som inte har läckt den hemliga vägen i regeringens vårpropp? Skulle inte tro det... Flera väntar ändå som jag på vad sim den ska innehålla. Men så visar det sig att det inte kommer några årgärder för jobben

           På SVTs hemsida kan man nu på morgonen läsa att regeringen i vårproppen inte kommer med några åtgärder för sysselsättningen. Regeringen anser att utvecklingen går åt rätt håll. Kan inte låta bli att le.I Moderaternas desperata försök att bli som oss socialdemokrater gör man även om våra misstag. Att undervärdera jobbfrågan. Är det inte dags att ge upp och stå för er borgerliga politik och sluta vara något sosselight. Först var det nya arbetarpartiet, sedan blev det rättvisepartiet och nu behövs ingen politik för sysselsättningen.
      Jag återkommer med mer under dagen. Och börjar det snöa är det mitt fel jag byter till sommardäck idag och hustrun har ställt undan snöskyfflarna!

Media: AB, Expressen, SvD, DN.

Andra som under dagen kommer kommentera Vårproppen finner ni här: Johan U och Johan W och Peter A och Peter J och Kent och Mary och Fredrik och Alliansfritt Sverige med sina snabba iakttagelser. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus