20100520

Dags att moderaterna kastar in handduken

Och så är konkurrensen bra ibland men inte alltid. Från borgerligt håll ärt bara marknaden bra när det passar syftet annars ås kör de på.

       Idag kan vi läsa i SvD om de turer som ligger bakom det totala fiaskot för den Borgerliga landstingsledningen i Stockholm. Från att satta munkavla på oppositionen i ärendet till att bryta mot sina egna uppsatta regler. Det är dags att de ansvariga nu får stå till svars för det är skattemedel som de leker med.
       Nu känns det som Stockholms läns landsting behöver en ny ledning som tar tag i frågan från början och gör som socialdemokraterna har föreslagit styckar upp i mindre avtal så att vi kan få fram fler aktörer som kan vara med och lägga bud på detta projekt som behövs för Stockholm och Sverige.
UPPDATRERAT
     Iljan Batljan säger till SvD
– Skattebetalarna har blivit blåsta på väldigt många miljarder just tack vara att det bara blev en aktör. Det har varit politiskt påtryckning under hela förhandlingarna, det har inte sköts affärsmässigt, säger Ilija Batljan.
Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,