Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100702

Vems politik presenterar Biståndsministern?

Socialdemokratin beskylls ofta för att genom sitt långa regeringsinnehav blanda ihop parti och stat. Det visar sig att man inte ska kasta sten i glashus ens när det är varmt.

          Idag kan vi i ett pressmeddelande läsa att Biståndsminister Gunilla Carlsson presenterar moderaternas politik kring hästsporten.

Biståndsminister Gunilla Carlsson (M) presenterar moderaternas kampanj ”Utan hästen stannar Sverige

      Frågan som uppkommer om det  är regeringens politik som ministern ska presentera och om det då ligger inom hennes verksamhetsområde. För mig blir det en bild av att moderaterna blandar sina roller på ett tvetydigt sätt.

     Sedan är det bra om det kan komma till en satsning på hästsporten, då det är stor för tjejer och ger mycket sysselsättning och företagande. Som de flesta vet så växer hockeylador upp snabbt och lätt men värre är det med hästlador. Så denna bloggning var inte emot en satsning på hästsporten. Sedan kan vi ta en diskussion om de moderata satsningarna är rätt eller fel men det får bli en annan gång.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus