Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100831

Det är inte så konstigt..

...Att Moderaterna kritiserar den RödGröna regeringsplattformen. Det är som det ska vara då moderater är moderater och socialdemokrater är socialdemokrater.

      Anledningen är enkel. Våra förslag innebär inte skattesänkningar till de rika utan satsningar på vård, skola, omsorg. Det är skillnad och vi är det alternativet som värnar välfärden. Det blir tydligt när moderatledare ylar om skatter. Han vet att det är där som han måste rikta in hugget. För det är så moderater gör. Vi känner igen bilden sedan tidigare. Skrämma med skatterna. Allt från Bohman till Reinfeldt. Inget nytt.

Media: Ab, Ex.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus