Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100807

Vila vid denna dator vår bloggning vi framställa...

Under ett par dagar kommer bloggen vara lite mer sporadiskt uppdaterad då jag ska uppleva lite sommarsverige och mindre datorsverige.

        Det kommer säkert komma fler tossiga utspel av Centern och för att inte tala om Folkpartiet som har sommartal i helgen. Vi får se om jag kan finna ro att kommentera detta annars så önksar jag er lite vila från denna sida och glöm inte att vattna blommorna!


       Lite musik kan ni få dras med  och då tar vi en gammal, inte så bra, sommarplåga.Sedan vill jag bara påminna er om att tiden för boken närmar sig snabbt. Glöm inte det!
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus