Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101124

Stödhjulet, Sverigedemokraterna ett högerparti!

Sverigedemokraterna gör idag entré i den landstingspolitiska debatten och med 14 egna yrkanden varav 11 är bifall till alliansen. Med det kan man bara konstatera att de är ett stödparti till de fyra borgerliga.

         Noterar att av de 14 yrkanden som Sverigedemokraterna kommer att lägga är 11 bifall till alliansen och tre är egna. De egna handlar om: vården till papperslösa, god Svenska och hjärtstartare i varje kommun. Ser man till vilka yrkanden som de stödjer på allianssidan är de som kostar och ingen finansiering finns. Återkommer med hur de agerar i debatten och vi kommer urskilja några mer särdrag från detta parti.

[UPPDATERAT]
Noterar på alliansbloggar att de nu anser Sverigedemokraterna vara ett vänsterparti då de köper en bred majoritet av den RödGröna budgeten. Men det gör även de fyra borgerliga partierna och då blir frågan om de också är vänsterpartiet? Debatten går vidare...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus