Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120209

75:a Reinfeldt?

Absolut pension
Ursäkta min tröghet... Skulle man jobba till 75 eller till 75:an var tom? 

            Det är många som ifråga sätter vad som ligger bakom Fredrik Reinfeldt tankar och jag tänker inte på innehållet i flaskan bredvid men... Men när arbetslinjen blir ett absurdum och jakten på fler och nya arbetstillfällen inte längre existerar är flaskan nära till hands... För om vi arbetar ett antal år till så inte blir det fler arbetstillfällen för unga på arbetsmarknaden.

       Sedan måste jag protestera mot min vän Peter Johansson som i detta sammanhang ger sig på slanggurkor... Det är inte passande och en ursäkt är på sin plats. Sonens marsvin håller i skrivande stund med om detta. Gurkan ska ätas hävdar de med bestämdhet!

Mer om detta hittar ni här: Mer att läsa: Regeringskansliet, direktiv om översyn, AB, Fler som bloggar: Thomas Böhlmark, Annarkia, Martin Moberg, Parkstugan, Roger Jönsson, Allt snott av Peter Andersson. SvD, DN,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus