Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120704

Jobbfixarn Reinfeldt

Vill du vara min kompis så fixar jag dig ett jobb. Bilden av hur den Socialdemokratiska regeringen strösslade med utnämningar till de egna och denna gryta skulle saneras och inga partikamrater skulle få jobben... Men hur blev det?

En undersökning som publiceras i Aftonbladet visar på att den första tiden vid makten så spreds utnämningarna men så är inte fallet längre och den, från borgerligheten, förhatade utnämningspolitiken är nu dagens melodi bland de fyra borgerliga regeringspartierna.

Så det blir inte som man tänkt sig utan det är lätt att nyttja kakaburken när man får tillgång till den.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om politik, personligt, kultur, Vimmerby, Almedalen

 

blog comments powered by Disqus