Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20121211

SNÖ...

Idag så blir det lite musik då kommunstyrelsen ska ta min tid. Den stora frågan är den kommunala vision och de måldokument som ska kopplas till. Om det blir så att det kan bli ett inlägg om frågan låter jag vara osagt och bjuder på en låt istället. 

         Snön faller i Vimmerby sakta så där fridfullt. inga varningar synes än på himlen den klara.... I väntan på julen så spelar vi musik. En klassiker som alltid känns rätt och som inte gör någon ledsen (om någon blir ledsen får de skylla sig själva och jag tar inte det minsta ansvar för det!) Nu är det nog med snö och hoppas sommaren inte blir kort. Vet att det är att svära i kyrkan... Men det vore gött med varmare klimat lite mer timmar på året...


Lästips:
Här kan ni läsa det socialdemokratiska programmet som vi tar med till kommunstyrelsen...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om politik, samhälle, kultur, personligt,Vimmerby
blog comments powered by Disqus