20091008

Har DN rätt?... Nä

Idag i DN kan man läsa att fler rödgröna tar regeringens parti...

När det går bra för landet och välfärden fungerar hyfsat är det inte konstigt att folk tycker det är kul med ett par kronor mer i fickan. Men nu kommer nedmonteringen av välfärden, arbetslösheten och ens granne blir utslängd från sjukförsäkringen... Som Johan Westerholm skriver -Som man skruvar får man svar...

Det som DN pekar på verkar dock inte ha fått fäste i väljarstödet.

Var detta intressant? Mer intressant går att finna här: Netroots - Socialdemokraterna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Varför är ni rädda för att DN berättar sanningen?

  SvaraRadera
 2. Ni vill ju inte ens hoja skatten heller, forutom for manniskor som tjanar 115000 i manaden. Varfor latsas ni att skattesankningarna ar orimliga om ni accepterar dom?

  Till alla dom som glomt att de som nedmonterat valfarden mest var sossarna pa 90-talet, fattar att det har bara ar rostfiske och ljug.

  SvaraRadera
 3. Det som vore bra var om DN berättade sanningen om utanförskapet, arbetslösheten

  Tobias. Vår arbete under 90-talet var att laga ekonomin som den då sittande moderatledda regeringen fullständigt raserat.
  Fortsätter denna regering så är vi snart där igen...

  SvaraRadera
 4. Berätta gärna hur det var den moderatledda regeringen som raserade ekonomin på 90-talet. En fantastisk teori jag hörde från en socialist var att det var skattesänkningar som ledde fram till den finanskrisen. Vilken är din åsikt?

  SvaraRadera
 5. Kan bara konstatera att din socialist röst inte var ute och cyklade. Skattesänkningar och en allmänt oansvarigt sätt att hantera ekonomin gjorde att vi tog över ett konkursbo. Sen rensade vi upp och gjorde finanserna i ordning. Och sen var det dags igen...

  SvaraRadera