20100122

Får jag ge min fru en handväska?


Dagens stora politiska händelse är inte a statsministern tillsammans med sin sekreterare skriver på DN debatt. Inte heller att en av de trogna gamla ministrarna pucklar på sin regering... Utan en j...vla handväska

Får väll inte svära på bloggen men ibland är det svårt att låta bli. för någon vecka sedan var det ett reportage om våra prinsessors alla väskor och det var nog ingen som var så billig som som sex tusen.  Där  fanns de prislappar kring femtio-sextio tusen allt betalt av skattepengar inga gåvor. Men det bara gled förbi i media. Nu hade Mona fått en väska i gåva och vilket liv det blev.

Frågan jag ställer mig som socialdemokrat är hur mycket får en väska kosta som jag vill ge min fru?

Några andra som har en väska att släpa på...
Johan U och Roger. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?

9 kommentarer:

 1. Mona skulle bli fotograferad på en historisk bild i riksdagen.
  De 2 blocken skulle bli förevigade på foto.
  Då sätter sig Mona med en dyr märkesväska bredvid sig.
  Mycket olämpligt, speciellt då hon är ledare för ett socialistiskt parti.
  Dåligt omdöme.
  Men det är vi ju vana med när det gäller Mona.

  Från en allierad

  SvaraRadera
 2. Vi vet ju att politiker har höga löner - varför låtsas som att Mona tjänar som en pank student? Fånigt. Dessutom var tydligen väskan en present, tror det är få kvinnor som skulle tacka nej till en fin väska av en väninna som vill väl?

  SvaraRadera
 3. En konsumbärkasse för 1,50 kr är lämpligt att du ger din hustru. När den är utsliten är det accepterat att hon får en ny i present. I alla fall när hon fyller ojämnt. När hon firar 50 år kan du köpa en tygkasse hos Republikanska föreningen med en överstruken kungakrona :). Pris 40 kr. Det borde vara okay :)

  /Eva

  SvaraRadera
 4. Eva är det ok om jag skiter i och väntar till femtio och vill ha em sådan kasse direkt?

  SvaraRadera
 5. SvDs löp dagen före valet:

  "Tung sossebloggares fru bär slösaktigt dyr väska! Får han sina pengar av Castro eller Chavez?"

  Peter på Röda Berget

  SvaraRadera
 6. Hm Peter, Det får en att bli inspirerad.

  SvaraRadera
 7. Jag skiter i vad folks väskor kostar det jag stör mig på är att det är så jävla tantigt att gå runt med tanthandväska. Det senaste decenniet har många kvinnor fått sig själva att se ut som ja sådär en 20 år äldre än vad de egentligen är genom att släpa runt på stora gräslig prussiluskan väskor. Stoppa detta fula mode.... och att köpa en ful tantväska till sin fru är lika gubbigt som fenomenet med handväska är tantigt.

  SvaraRadera
 8. Jösses... Jag bär själv en Prada! En Pradaväska som jag arbetat ihop själv. Somliga reser, andra unnar sig få men dyra produkter istället för Kreta. Är det så konstigt att man prioriterar olika? Man är ju olika människor, helt enkelt.

  Har en bekant som är sköterska, hon har en LV-bag av enklare modell. Hon köpte den för att den var fin.

  Låt Mona bära vilka väskor hon vill (nu hade hon dessutom fått väskan av en väninna...) bara det inte är för skattepengar. Samma sak med Reinfeldt, låt honom bära sin klocka.

  Den här diskussionen är så larvig. Finns det inte viktiga saker att ta upp i media, såsom Försäkringskassan? Nähe, då skriver Aftonbladet om en Longines-klocka istället. Så larvigt...

  /ung sur dam

  SvaraRadera