20101020

Den öppna kriskommissionen har öppnat

Idag så är vi ett antal bloggare inom NetRoots som skriver i Aftonbladet. Vi tillsätter en egen kriskommission för att lyfta frågorna som vi är oroliga att partiets kommission duckar för.

          Mycket av vår debatt kommer att ske på våra bloggar men också på NetRoots valanalyser som kommer förutom våra valanalyser och ny inrymma framtiden. Vi kommer inte ge svar på allt men vi har som tydlig målsättning att våga lyfta alla de frågor som vi anser behöver lyftas. Det kommer inte alltid att vara bekvämt för er eller oss, men nödvändigt.

            Vi som skriver är Annika Högberg, coach. Peter Högberg, försäkringsrådgivare. Alexandra Einerstam, väktare. Peter Johansson, konsulent. Staffan Lindström, projektledare. Rosmarie Södergren, journalist och konsult. Viktor Tullgren, studerande. Anna Vikström, doktorand. Sandro Wennberg, PR-konsult. Johan Westerholm, konsult. Alla medlemmar i NetRoots

Media: Ab
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte NetRoots valananlys!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,