20101116

Vad vill ni i partistyrelsen? Kan ni tillföra något?


Mona Sahlin har redogjort att hon inte ställer upp till omval. Men från övriga partistyrelsen är det tyst. Finns det en tro att om man tiger så blir allt som det var? Jag tror inte det och kräver svar från er som tysta sitter kvar i partistyrelsen.
            Jag med fler anser att man behöver byta ut 2/3 av partistyrelsen och då det verkar som alla nuvarande ledamöter inte gör en ansats till att lämna sin plats ställer jag två frågor som kräver sitt svar från var och en av ledamöterna:
  •  Varför ska ni sitta kvar och vad kan ni tillföra i den krishantering som socialdemokraterna nu befinner sig i. 
  • Anser ni att ni är en tillgång eller belastning för den framtida arbetet i socialdemokraterna. 
De som ska svara är:
Ibrahim Baylan, Wanja Lundby-Wedin, Elvy Söderström, Thomas Östros, Heléne Fritzon, Sven-Erik Österberg, Urban Ahlin, Phia Andersson, Ilija Batljan, Erik Bergkvist, Marie Granlund, Lena Hallengren, Jörgen Hellman, Hans Hoff, Berit Högman, Mats Johansson, Morgan Johansson, Roger Johansson, Håkan Juholt, Jonas Karlsson, Anders Lago, Ingrid Lennerwald, Anna-Carin Magnusson, Lena Micko, Ella Niia, Pia Nilsson, Mariam Osman Sherifay, Veronica Palm, Raimo Pärssinen, Hans Tilly, Margareta Widén-Berggren, Karin Åström. Samtliga ordinarie ledamöter av den socialdemokratiska partistyrelsen eller dess verkställande utskott.
   
Ni är alla välkomna att ge ert svar genom kommentarer på bloggen. Det finns ersättare till de ovan valda och ni är också fria att ge sina synpunkter på ert framtida engagemang i partiets ledande funktioner.
Media: SvD, DN.
Bloggat: Sandro Wennberg och Johan Westerholm på ämnet. Aftonbladet ledarblogg skriver kring Öppna kriskommissionens förnyelsearbete.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen
Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,