20120706

Det faller Lööf fast det sommar är


Fredag sittande i soffan väntade på att ta min in till Socialdemokraternas ekonomiska seminarium, lyssnar på TV som säger att Fredrik Reinfeldt behöver coachning i att vara rolig… Så väl men räcker det med det?

        En ny undersökning på Centerns dag som visar att de ligger under fyra procent och frågan är om Annie Lööf i skrivande stund sitter och funderar på hur hon kan spetsa talet för att stiga i opinionen… Att köra med Robin Hood skatt på bilar och bränslen tror inte jag är rätt väg att göra. Generellt så kan jag känna att ännu ett förslag som plottar till det för skatteregler inte är bra.

        Vidare så vill hon ryta mot valberedningar inom börsbolaget. De är bra på att ryta i regeringen men sedan så vill det sig inte så mycket mer om det inte, förstås, gäller sjuka och arbetslösa. Där är det aktion för fullt.

       Vi får se vilka mer desperata utspel som Centern kommer komma med under deras dag i Almedalen.

        Noterar sedan att Socialdemokraterna ska sabotera de andras dagar enligt Ab…
Är det inte så att alla partier under denna vecka vill ha allt ljus på sig? Att göra det till en nyhet visar på hur illa ställt det är med nyheter och skvaller denna vecka. Men vi har i alla fall tur med vädretBloggat: Peter Johansson popar på
Media: Ab, Ab2, SvD, SvD2, DN, Exp, Exp2SVT
Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , ,