Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20071214

Igår lucia, idag fredag

Igår var det sista omsorgsnämnden för detta år och för att sammanfatta detta första år så har det varit riktigt bra. Det är en härlig stämning i nämnden och vi ger inte avkall på politiken, men kan skilja på sak och person. Det som har överskuggat detta år är två saker dels rekryteringen av en ny omsorgschef och sen den stora frågan kring hemsjukvården. På båda dessa frågor så har vi lyckats och på den senare så ska tjänstemännen har världens största kran för det fantastiska arbetet. Nu hinner jag inte skriva mer för sonen ska bli körd till skolan.

2 kommentarer:

  1. "Lite funderingar från Vimmerby"... Har du upphört fundera?
    ;-)

    SvaraRadera
  2. Nä men min tid vid datorn har varit lite dålig så jag ska ta mig i kragen och komma igen

    SvaraRadera