Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080212

Tänk om Vänstern

Idag kan man läsa att Vänsterpartiet centralt säger nej till en gemensam valplattform med Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Jag tycker det är beklagligt och hoppas att vänstern tänker om. Som förebild tycker jag man kan ha det förträffliga arbetet som vi gör i Kalmar läns landsting. Jag hoppas också att vi kan gå fram med ett gemensamt alternativ i kommunen också.

Så snälla Ohly stäng inga dörrar än, för det viktigaste för Sverige är en ny regering som sätter jobben, miljön och rättvisa i fokus.

2 kommentarer:

  1. Ja du, det är nog många som är glada idag när Ohly klargör sin ståndpunkt i denna fråga. Det viktigaste är just det som du nämner (med en skillnad!) - att Sverige BEHÅLLER nuvarande regering som sätter "Jobben, Miljön och RÄTTVISA" i centrum. Att vänsteranhängarna förirrar sig ändå längre ut i på sin på sin kant och dessutom blir allt mer ensamma kan bara vara postivt.

    SvaraRadera
  2. Trevligt med kommentar men det vore bättre om du vågade stå för dina åsikter med namn.

    SvaraRadera