Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080524

Vimmerby Gymnasium............

Teknik och service klarar inte att fatta beslut eller ligger det en hundkyrkogård och ställer till det

Beslutet om anbud gällande om- och tillbyggnad av vårat gymnasium låter sig väntas på. Nu har tjänstemännen varit på "hemlig" ort och gått igenom anbuden. När nu nämnden skulle ta ställning så fanns det inte ett tillräckligt beslutsunderlag. Jag börjar bli skeptisk att det inte finns några anbud som faller inom ramen som kommunfullmäktige fastställt. Nu sitter tjänstemännen på sina rum och tänker och räknar för att på måndag lämna ett beslutsunderlag som det kan beslutas om.
Kan det vara så att de sitter och prutar på bygget och vad blir det då kvar och om det fanns prutmån har vi gått ut med ett för exklusivt förslag från början.

Det kanske är bättre att lägga 110 miljoner på fortbildning av vår personal. Vi skulle få världens mest kompetenta personal och det tror jag skulle dra studerande...

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar