20081228

Spara 35 miljoner

Nu närmar sig snart ett nytt år i den kommunala politiken och det som vi kommer rivstarta med är att ta fram ett sparpaket på 35 miljoner kronor. Frågan är var vi kommer finna dessa miljoner och kommer vi kunna bli ense med borgarna eller kommer de köra fram ett förlsag somslår mot de svaga i samhället? ja det är en av de frågor som vi komer få slita med under 2009. Det enda som nu ser ut att kunna rädda oss är att finansminister Borg öppnar plånboken för att kommunminister Odell skulle göra det verkar för otroligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

 1. Tänker du dig en karriär inom SAP har du "rätt" vinkling av problemet.
  Hade Sd haft majoritet i nationen Blekinge och fysiskt och psykiskt terroriserat Smålandsgränsen i decennier, hade du kanske haft andra synpunkter. Tänk dig Småland som den starkare nationen med stora resurser inte minst p.g.a. smålänningars idoga förmåga att skapa arbetstillfällen.
  Att kritisera är lätt, att ropa på Världssamfundet är lätt, men att komma med konstruktiva lösningar är litet svårare. Du kan ju fundera ut hur du skulle vilja lösa Blekinge-Smålandsscenariot.

  Mvh Svea

  SvaraRadera
 2. Det vore trevligt om du kunde stå för dina åsikter med namn och inte gömma dig bakom anonymitet. Nästa inlägg kommer inte att publiceras, om det inte finns en avsändare som törs stå för sina åsikter.

  SvaraRadera