Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20081229

Dags för ansvar i mellanöstern

När ska världen vakna för det övervåld som Staten Israel gör mot det palestinska folket.

Det är klart att det finns rötägg bland palestinierna, men är det verkligen någon som tror att våldet från palestinskt sida kommer minska när Israel bombar Gaza sönder och samman. När bomberna träffar barn och äldre så kan till och med jag vilja ta till våld och alla som känner mig vet att det ligger väldigt långt från mig.
Fick höra vår utrikesminister Carl Bildt uttala sig på TV igår och ett blekare intryck får man leta efter. Hade det varit det omvända så tror jag, tyvärr, att det hade varit hårdare, skarpare ord från honom.

Det är nu dags att världen skickar trupper för att skydda civila i Gaza. Det är dags att Israel börjar ta ansvar. Det är dags att de palestinska ledarna att ta ansvar. Må vi gå in i ett 2009 med hopp om fred

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar