Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090130

Lite mer från Västerås

Har nu skrivit ett gästinlägg till Arvid Falk som ni snart kommer kunna läsa där.
Har en ovanligt lyxig morgon då jag sitter på hotellrummet och skriver i lugn och ro. Det märks att det är en högtidsstund för oss socialdemokrater när vi får träffas en hel helg och bara prata politik och ha trevligt.
I dagens DN kom en ny opinionsundersökning där vi hamnar strax över 40 procent. Jag vill hävda att det är en fantastisk bra siffra. Betänk att det är åtta partier, om man räknar med sd, som ska nå hundra. Att vi då har 40 procent ger lite perspektiv på hur bra vi är. Det är faktiskt över tio procents skillnad mellan blocken och i mina ögon är det en stor skillnad som jag inte vet att det har varit under många val.

Läser att Magnus Ljungqvist fortsätter att debattera regeringens syn på Sverigedemokraterna. Måste säga att han har helt rätt. Vi minns hur det såg ut när Ny Demokrati kom in.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

  1. Självklart kan man endast rösta på Sverigedemokraterna. Det är det enda Sverigevänliga alternativet.

    SvaraRadera