Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090105

Nu måste världen fördöma Israel och inleda en bojkott.

Det pågår ett folkmord på kvinnor och barn. Nu måste världen och FN vakna. Vi kan inte stilla sittande se på. Jag tänker införa en bojkott på alla varor från Israel tills de gör vapenvila och släpper fram humanitärt bistånd och gör det möjligt för de som vill att kunna fly från denna krigszon.

Det är intressant och se den flathet som vår utrikesminister Carl Bildt har i sina uttalande kring denna konflikt. När det är ett annat land så har han varit bra mycket tydligare än han nu är. Det får mig att fundera över vad den svenska regeringen tycker. Har de någon egen vilja eller går det i USAs ledband?

Jag hoppas att fler gör som jag och bojkottar varor och tjänster från Israel. Avslutningsvis ett inlägg från Annie Lennox som jag hittade hos Arvid FalkLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Bojkott är ingen lösning och kommer inte vara till någon som helst hjälp.

    Det som behövs är att ockupationen upphör och avväpna Hamas samt ett palestinskt omval.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig i sak, men en bojkott gör kanske lite nytta. Det känns som om det finns ett sätt att personligen på det lilla planet kunna göra nått.

    SvaraRadera