Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20081230

Nu presenteras ett alternativ för Vimmerby

Vimmerby kommun planerar ett neddragningspaket på ca 35 miljoner för att klara lågkonjukturen och den moderatledda regeringens oförmåga till krishantering.

Idag på DN debatt så skriver Mona, Peter, Maria och Lars om den satsning som oppositionen vill göra till kommuner och landsting. Det handlar om 10 miljarder kronor på två år. För Vimmerby del innebär det ett tillskott på ca 20 miljoner.
Denna förstärkning ligger helt i linje med vad det borgerligt styrda SKL vill, samt i linje med lokala borgliga landstings och kommun politiker vill.
Det man nu kan hoppas på är att Anders Borg varit en snäll pojke och fått en hörapparat så han hör vilka behov som finns i riket han styr.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar