20090210

Vargavinter åt folket och skattesänkningar åt de rika

-Vi har konstaterat att vi är i en mörk period. Det handlar om en vargavinter.Detta sa Finansminister Anders Borg idag. han också att vi inte ska slösa med medlem utan spara till de behövs bättre. Han säger att de ska återkomma i vårproppen och att de ska vara försiktiga med de offentliga finanserna innan han satsar på kommuner och landsting. Han sänker skatten för rika men ger inget till välfärden.
Anders Borg är inte pålitlig. Han målar bilden av den värsta krisen men gör inget åt det.
När ska borgerliga kommun- och landstingspolitiker börja föra oväsen så att det kanske börjar lyssna uppe i regeringen. Vad gör kommunminister Mats Odell eller är han bara inne på att sälja ut alla våra gemensamma tillgångar till underpris.

Jag bara undrar

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Du skriver vad jag tänkte när jag hörde Anders Borg i dag. Han upprepar varje gång en journalist frågar. Vi ska vara försiktiga. Inte riskera några skattehöjningar och inga försämringar i välfärden. När miljarder pytsats ut till kapitalägarna hörs inga sådana reservationer.Försämringar i välfärden sker nu i en förskräcklig omfattning. Min egen lilla kommun måste banta 100-tals och det är inte för många i vård,skola och omsorg utan för få. Det blir många som drabbas. kommun avskeda 100-tal

    SvaraRadera