20090414

Valet 7 juni gäller enkelt, höger eller vänster, som alla val

Det finns en oro över ointresset kring valet till Europa parlamentet den 7 juni. Det är inte konstigt då vi krånglar till det så mycket.

När partiet ska planera inför valrörelsen ska vi först läsa en cirkel om EU... Gör vi det när det gäller valet till riksdagen, landstinget, kommun? Nä, där ägnar vi oss att plugga politiskaprogram och argumentationstrimning.

När det gäller EU så blir allt så krångligt och vi ska veta hur många meter det är mellan Bryssel och Strausburg. Vi ska veta hur alla utskott fungerar och vad ordförande heter. Kan någon vad riksdagens alla utskott heter och dess ordföranden? Tänkte väll det.

Ett annat fel som vi gör är att prata om EU-valet.
DET ÄR REDAN AVKLARAT OCH DET BLEV JA!
Folkomröstningen om euron blev ett nej.

Nu är det valet till Europeiska parlamentet och det gäller samma där som här. Höger eller vänster. Krångligare behöver det inte vara.

Andra som bloggar med socialdemokratiska värderingar hittar du här

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

9 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Stå för din åsikt annars så får du inte plats här.

  SvaraRadera
 3. ok då avstår jag. tack och hej.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Idag så råder VM i anonymitet. Det är bara så att på denna arena pågår inga tävlingar för de som inte står för sina åsikter

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Nej EUvalet är inte bara mellan höger eller vänster utan vilka visioner vi har om framtiden. Det tredje alternativet är det gröna. En röst för ett långsiktigt hållbart samhälle både ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Alltså en röst på miljöpartiet de gröna

  SvaraRadera
 9. Är det inte så med alla dessa anonyma att deras åsikt de väljer att kommentera. Knappast handlar om inlägget och gör det de så är det det. Så är det lika förakt fullt skrivet som det tidigare nämnda.

  Nu till ämnet.
  Tror nog att de etablerade partierna ligger dåligt till. PP har stor chans att få åka till EU. Gissningsvis pga att bara de och Karlsigfrid som tyvärr inte är valbar. Är de enda som tagit integritets frågan på allvar.

  SvaraRadera