Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090429

Vi har ingen äldresjukvård...

Vi har ingen äldresjukvård i Kalmar län enligt den borgerliga oppositionen...Ja så låter om man lyssnar på de borgerliga företrädare som ränner i talarstolen.

Hur kommer det sig att majoriteten på våra hälsocentraler är klart en bra bit över 65 år. Får det ingen hjälp utan får gå igen?

Bilden är att vi har en mycket bra äldrevård i Kalmar län. Visst kan den bli bättre. Det verkar inte finnas någon sammanhållning i den borgerliga gänget då Folkpartiet har fått backa på sitt förslag om en äldrecentral. Nu ska det till ett uppdrag till landstingsdirektören... Anders Andersson (kd) har redan utredningen klar om vad som ska göras... Det ska bli intressant at se hur han ska finansiera alla sina förslag.

Ni kan följa den detaljerade debatten hos Sebastian Hallén (fp)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar